Kronprinsen, kinesere & Royal Run 2018
Mandag d. 21. maj deltog 25 kinesiske børnehaveledere og pædagoger i Royal Run i Odense, hvor de løb en mile sammen med Kronprins Frederik. Gruppen var på et to ugers ophold for at for at lære mere om H. C. Andersen og dansk pædagogik.

Blandt deltagerne var Ruixiang Dong, som er initiativtager til H. C. Andersen International Kindergarten College. Han løb med den olympiske fakkel ved OL i Beijing 2008, og faklen havde han selvfølgelig taget med til Odense.

Læs mere i artiklen her

Mikkel Kessler går i ringen igen – i Kina

I slutningen af juni tager eks-verdensmester Mikkel Kessler til Taipei, hvor han skal være med i boksescener i filmen ’The Corner’. Mikkel skal spille rollen som sig selv – en professional bokser i verdensklasse.

Læs mere her

Mikkel KBH 19 April

Samarbejde med Kinas førende filmfestival for unge talenter

Lifelong Learning har indgået samarbejde med FIRST International Film Festival i Beijing/Xining. Festivalen startede i 2006 og omfatter både filmfestival for unge talentfulde kinesiske filmfolk og træningcamps. Hvert år håndplukker FIRST International Film Festival ni unge kinesiske talenter, som får muligheden for at gennemgå et intensivt træningsprogram på ni dage i slutningen af juli. I 2017 var den udenlandske facilitator og mentor den ungarske instruktør Béla Tarr.

Reality show

En lille gruppe kinesiske teenagers skal via sjove og lærerige oplevelser på tur gennem Europa.  Turen starter i Kina, går derfra til Danmark og videre til fem europæiske lande. Omdrejningspunkt er kultur, traditioner og dagligdag, og så skal de ellers bare have det sjovt.

Læs mere her

På kinesisk filmfestival i Tyskland

Xuan Zhao (Amanda),Lifelong Learning var sammen med den kinesiske instruktør Xiaolie Wang, da den tredje kinesiske filmfestival i Tyskland løb af stablen i Frankfurt og Dusseldorf den 2.-8. marts 2018. Med i delegationen fra Kina var en gruppe på cirka 20 kinesiske instruktører, producere og fotografer.  Flere gode kontakter blev knyttet, som har ført til nye initiativer.

tysklan

Danish-Chinese Film Talent Camp

I august mødtes 10 unge kinesiske filmtalenter med 10 danske filmtalenter. Her netværkede de, deltog i masterclasses og producerede film. Til oktober mødes de igen på en talent camp i Chengdu i Kina

Læs mere

På jagt efter gode historier

Er du klar til at pitche din ide?  Har du lyst til at samarbejde med kinesiske producenter?

Mange kinesiske investorer og filmproducenter er på jagt efter gode historier. Vi forsøger at matche danske manuskriptforfattere med kinesiske producenter og manuskriptforfattere.

Kontakt os gerne her

Vi søger samarbejdspartnere

Kultur er en formidabel frontløber og genvej til nye relationer, netværk og vækst. Vi søger virksomheder og organisationer, der kan se en fordel i at bruge kulturprojekter som døråbner til Kina. Sammen kan vi skabe merværdi til gavn for begge parter.